The Cranberries -laulajan kuolinsyy paljastui – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan menehtyi tammikuussa Lontoossa. Hän oli tuolloin levyttämässä yhtyeensä uutta albumia. Hänen kuolinsyytään ei heti paljastettu, mikä aiheutti runsaasti villejä spekulaatioita muun muassa itsemurhasta.

Nyt laulajattaren kuolinsyy on kuitenkin viimein paljastettu, ja se tuli faneille järkytyksenä. Useiden brittilehtien tietojen mukaan Dolores O’Riordan menehtyi tapaturmaisesti hotellihuoneensa kylpyammeesssa, johon hän hukkui nautittuaan runsaasti alkoholia. Kuolema ei siis tällä tietoa ollut itsemurha.

Pian laulajattaren kuoleman jälkeen yhtyeen jäsenet kertoivat, että yhtye julkaisee aiemmin nauhoittamiaan kappaleita alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Dolores O’Riordan ehti osallistua yhtyeen 25-vuotisjuhlalevyn nauhoituksiin ennen kuolemaansa. Yhtye päätti tuolloin saattaa albumin viimeistelemisen ja julkaisemisen loppuun ilman edesmennyttä laulajaansa.