Nicki Minaj rakkauselämästään: ”Kolme kertaa seksiä illassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muhkeista muodoistaan tunnettu laulaja Nicki Minaj on nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan sinkku. Nainen on elänyt koko elämänsä ajan aina pitkissä parisuhteissa, ja on vasta nyt alkanut 35-vuotiaana oppimaan millainen hän on ilman miestä.

Nicki Minaj kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa ollessaan, että hän nauttii sinkkuelämästään nyt täysin rinnoin.

Minaj on ollut kolmessa pitkässä parisuhteessa ilman taukoja. Ensimmäinen kesti kuusi vuotta, toinen 12 vuotta ja kolmas kaksi vuotta. Tällä hetkellä räppäri nauttii siitä, että hän ei ole tilivelvollinen kenellekään.

Nicki Minaj on oppinut rakastamaan itseään eikä aio enää elää miellyttääkseen miehiä. Minaj kertoi, että mikäli mies ei pysty tyydyttämään hänen tarpeitaan, hän saa luvan lähteä.

Jos mies on paikalla jatkuvasti, seksiä ei tarvitse harrastaa koko ajan. Jos tilanne on kuitenkin se, että Minaj näkee miestä vain kaksi kertaa viikossa, miehen tulee rakastella Minajin kanssa kolme kertaa illassa tai hän saa luvan poistua naisen elämästä.