Oletko aamu-uninen? Tässä niksi helpompaan heräämiseen

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä torkuttaa herätyskellolla jopa tunnin ennen sängystä nousemista. Monet tietävät, että heidän tulisi käydä aikaisemmin nukkumaan saavuttaakseen pirteämmän aamun. Toisinaan tämäkään keino ei auta ja söngystä ylös nouseminen on yhtä tuskaa.

Popsugar on vinkannut aamu-unisille yksinkertaisen keinon päästä nopeammin sängystä ylös ja vieläpä motivoituneemmalla mielellä. Aseta itsellesi heräämisen jälkeen päivälle jokin mukava tavoite.

Olipa se sitten koukuttavan kirjan lukeminen työmatkalla, lounastunnilla nautittava sushi tai työpäivän jälkeen suoritettava laulutunti. Sen tulee olla omasta mielestä iloa tuottavaa toimintaa.

Sen sijaan, että aamulla ajattelee väsymystä tai stressaavia työasioita, kannattaa mieli orientoida itseään kiinnostavaan asiaan.

Anna tämän ajatuksen olla kannustavana ja motivoivana tekijänä aamusta asti. Vaikka kaikki muut asiat menisivät päivän aikana pieleen, pidä palkintoajatus mielessä. Yhtä tärkeää on, että oman tavoitteensa myös tekee ja nauttii hetkestä.