Ti-Ti Nalle pyytää kuvia uuteen juhlanäyttelyynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

30-vuotisjuhliaan viettävät Ti-Ti Nalle ja Riitta lanseeraavat oman juhlanäyttelyn. Äskettäin Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevaan Ti-Ti Nallen Kotiin muuttaneen nalleperheen juhlavuosi huipentuu lisäksi omaan risteilyyn ja marraskuussa starttaavaan konserttisalikiertueeseen.

Suomalaisia lapsiperheitä jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalle juhlivat tulevana viikonloppuna omalla risteilyllään. Lokakuun alussa Ti-Ti Nallen Kodissa avataan uusi 30-vuotissynttärinäyttely ja marraskuussa kiertue jatkuu konserttisaleissa.

Juhlanäyttelyn taiteilijoita ovat Ti-Ti Nallen ystävät. Lapsiperheiden arjessa monella tavalla läsnä oleva Ti-Ti Nalleperhe pyytää nyt ystäviltään juhlanäyttelyä varten kuvia Ti-Ti Nallen syntymäpäiväkakusta tai Ti-Ti Nalleperhe –aiheista postikorttia tai syntymäpäivärunoa.

Kaikki syyskuun loppuun mennessä vastaanotetut työt asetetaan näytteille Ti-Ti Nallen kotiin rakennettavaan juhlanäyttelyyn. Lisäksi näyttelyyn osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Lisätietoja kilpailusta löytyy www.titinallenkoti.fi ja www.titinalle.fi.