Huippumalli meikkaa itse iltatapahtumiin – ei ole ollut tyytyväinen meikkaajiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly on menestyksekkäästä urastaan huolimatta vielä nykyisin varsin tuntematon tähti. Nainen työskentelee kuitenkin tauotta ja on esiintynyt muun muassa Voguen muotikuvissa ja Balmainin näytöslavoilla.

Nyt 32-vuotias mallikaunotar pääsi näyttämään Voguen kuvaamalla videolla miten hän loihtii kasvoilleen meikin punaisen maton tapahtumaa varten. Nainen on päätynyt tekemään itse oman meikkinsä, koska hän rakastaa meikkaamista eikä ole aina ollut kovin tyytyväinen ammattilaisten tekemään meikkiin.

Natasha Polyn tekemässä iltameikissä kaikki huomio kiinnittyy silmiin. Muuten meikki pidetään melko luonnollisena, mutta katseen kiinnittäjänä toimii kuitenkin vahva kissamainen silmänrajaus. Malli näyttää videolla miten hän onnistuu tekemään rajauksen hyödyntämällä kolmen pisteen tekniikkaa.