Jimmy Fallon yllätti Beatles-superfanit – odotti Paul McCartneyn kanssa hissin edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskusteluohjelman juontaja Jimmy Fallon on tunnettu hauskoista tempauksistaan, joita hän tekee julkkisvieraidensa kanssa pahaa-aavistamattomille ihmisille julkisilla paikoilla. Tällä kerralla hän päätti yllättää ihmiset Paul McCartneyn kanssa.

Jimmy Fallon päätti järjestää Paul McCartneyn kanssa todella upean yllätyksen Beatlesin superfaneille. Fanit luulivat päässeensä NBC Studios -tilojen esittelykierrokselle 30 Rockefeller Centeriin. Hissin avautuessa he saivat kuitenkin kokea todellisen yllätyksen.

Videolla nähdään miten ihmiset yllättyvät kun hissin ovet aukeavat ja ovien edessä istuu Jimmy Fallon. Fallonin jälkeen Paul McCartney paljastaa kasvonsa suuren sanomalehden takaa, mikä näyttää olevan ihmisille vieläkin suurempi yllätys ja saa heissä kunnon reaktion ja onnenkiljahdukset aikaan.