Koira leikki ruiskutettavalla juustospraylla – sai kuulla kunniansa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit onnistuvat toisinaan keksimään tylsistyessään leikkejä, jotka aiheuttavat kotona melkoisen sotkun. Tällä kerralla erään koiran omistajat saivat kotiin tullessaan huomata, että koira oli leikkinyt juustospraypullolla.

Bokserirotuinen koira oli yksin kotona ollessaan löytänyt pullon, joka ruiskuttaa juoksevaa juustovalmistetta kun siitä painetaan. Koira oli päättänyt leikkiä spraypullon kanssa kotona sillä aikaa, kun omistajat olivat olleet poissa sen tieltä.

Kun pariskunta oli tullut kotiin, he saivat kauhukseen huomata, että juustoa oli talossa joka puolella. Koira oli onnistunut ruiskuttamaan juustoa huonekaluihin, oviin, seiniin ja kattoonkin. Hupia oli riittänyt tasan niin kauan kun purkista oli loppunut sisältö. Koira sai arvatenkin kuulla videolla kunniansa.