Mac Millerin ruumis noudettiin asunnosta – poliisilta hämmentävä paljastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla kuinka Suomessakin useita kertoja esiintynyt hiphop-tähti Mac Miller löydettiin kuolleena kotoaan Yhdysvalloissa. Tämänhetkisten tietojen mukaan hän menehtyi huumeiden yliannostukseen, mutta kuolinsyytä tutkitaan edelleen.

Nyt Millerin ruumis on noudettu hänen kodistaan, kun poliisitutkimukset etenivät siihen pisteeseen. Poliisit valvovat taloa, jossa paljon mediahuomiota saanut kuolintapaus sattui. Pihamaalla kuvattiin samalla nuori nainen, joka oli selvästi liikuttuneessa tilassa.

TMZ-verkkolehden saamien tietojen mukaan kuolinpaikka ei näyttänyt poliisin saapuessa huumeluolalta, mutta viranomaisten epäilyjen mukaan talossa oli ehditty tehdä suursiivous ennen viranomaisten saapumista paikalle.

Talosta löytyi vain hieman valkoista jauhetta, jota epäillään huumeeksi. Huumelöydön pieni määrä aiheuttaa nyt epäilyksiä poliisin tutkijoissa, joiden mukaan tavallisesti tämänkaltaisissa tapauksissa asunnoista löytyy merkittävästi enemmän huumeita. Poliisin mukaan Mac Miller nähtiin edellisen kerran elossa torstaina, mutta hänen asunnossaan olisi juhlittu vielä perjantaina.