Robbie Williams ja Ayda Field saivat kolmannen lapsen – pitivät odotuksen salaisuutena

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field ovat saaneet kolmannen lapsen. Aviopari on pitänyt kolmannen lapsen tulon koko raskausajan salaisuutena, mutta nyt he ilmoittivat häkeltyneenä onnesta uuden tyttövauvansa syntymästä.

Ayda Field ja Robbie Williamsilla on jo ennestään viisivuotias tytär Theodora ja kolmevuotias poika Charlton.

Pariskunta käytti kolmannen lapsensa suhteen sijaisodottajaa, jolle he kertovat olevansa ikuisesti kiitollisia heidän tyttärensä kantamisesta. Tyttö sai nimekseen Colette Josephine Williams.

Ayda Field julkaisi hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvan, jossa nähdään viisi kättä. Kuvan yhteydessä nainen kertoi, että he päättivät pitää odotuksen salaisuutena, koska kolmannen lapsen suhteen tie oli ollut hyvin pitkä ja kivinen. Nyt perhe kuitenkin iloitsee uudesta pienestä perheenjäsenestä ja jatkaa elämäänsä viisihenkisenä.

View this post on Instagram

I spy with my little eye an extra little hand 👀 So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! 💕💕 It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on