Nyt on niukka bileasu! Bella Hadid unohti pukeutua gaalailtaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on tunnettu upeasta vartalostaan, joka sopii niin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöslavoille kuin huippumuotia esittelevän Voguen sivuillekin.

Nyt Bella ikuistettiin hyvin niukassa asussa osallistumassa Harpers Bazaar -lehden järjestämään tilaisuuteen New Yorkin Plaza-hotellissa. Hänen asunsa muistutti enemmän jumppapukua kuin cocktailmekkoa tai iltapukua. Asusta tuli väkisinkin mieleen, että unohtiko Hadid millaiseen tilaisuuteen oli lähdössä.

Koko tyylin kruunasi vielä korkealle päälaelle vedetty ponihäntä ja silmälasit, jotka antoivat asukokonaisuuteen oman seksikkään sihteerimäisen säväyksensä. Bella Hadid on nähty viime aikoina useampaan otteeseen hänen entisen poikaystävänsä The Weekndin kanssa, mutta tällä kerralla kaunotar oli kuitenkin liikkeellä ilman kuuluisaa RnB-tähteä.

Splash
Splash
Splash
Splash