Janni Hussi riisui rohkeisiin somekuviin: ”Weekend mode”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu fitness-julkkis Janni Hussi nähdään tulevaisuudessa myös elokuvassa, kun hänet kiinitettiin mukaan Jere Koistisen ohjaamaan englanninkieliseen Insite-elokuvaan. Pian Janni nähdään Miss Suomi 2018 -finaalissa yhtenä lähetyksen juontajista.

Nyt Janni on julkaissut Instagramissa upeita valokuvia, joissa hän on riisuutunut muun muassa viettelevästi alusvaatteisilleen. Kuvan yhteydessä Janni toteaa olevansa viikonlopun tunnelmissa. Yhdessä kuvassa Hussi poseeraa myös formulatähti Valtteri Bottaksen kanssa.

View this post on Instagram

#weekendmode

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

View this post on Instagram

Se fiilis ku alat jo laskee päiviä lomaan… 🤯

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

View this post on Instagram

HussiTubessa mennään tällä kertaa aika vauhdikkaissa meiningeissä! 💪🏻 Uudella jaksolla selviää mm. Miten treenaa ja syö F1-tähti @valtteribottas 🚴🏻‍♂️🏊🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ Haastoin Valtterin roikkumiskisaan, mitä luulette kumpi voitti? 🤔 Ja miten Juhana Helmenkalastaja liittyy tähän? 🧐 Valtteri Bottas Duathlonin fiiliksiä pääset haistelemaan profiilin linkistä! 😎 @tunturi_fitness @valtteribottasduathlon Ps. Mukana vinkkejä minikuminauhojen käyttöön! 💪🏻 📸: @jannetorikkaphotography #tunturifitness #tunturifitnessuomi #kaupallinenyhteistyö #HussiTube #youtube #vlogi #vlog #vlogger #f1 #valtteribottas #duathlon #sport #wellness

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

View this post on Instagram

Erittäin tarmokasta sunnuntaista huomentapäivää! 🔥 Mulla meni itselläni kesä treenien osalta vähän niin ja näin. Toki sitä pysyi aktiivisena työn puolesta, mutta ihan treenaamassa tuli käytyä todella vähän. Ruokailutkin oli säännöllisen epäsäännöllisiä ja olo kesän jäljiltä sen mukainen. Nyt mä oon muutaman viikon ajan syönyt säännöllisesti ja ottanut taas treenit mukaan viikko-ohjelmaan. Parin viikon jälkeen olo on taas sellainen, kuin se normaalistkin on: energinen ja keho tuntuu vahvalta. 🤸🏻‍♀️ . . . Jos sulla on rytmi vielä vähän hakusessa kesän jälkeen, niin siihen löytyisi nyt jeesiä. Tone Up With Janni 8-viikon hyvinvointivalmennus on nyt törkätty aleen tiistaihin saakka 59€ (norm. 75€). TUWJ ei ole mikään ihmedieetti, jolla laihdut 10kg viikossa, vaan sillä pyritään terveelliseen elämäntapaan, jonka avulla voi kiinteytyä turvallisesti. . . . Valmennus sisältää: 🔹 8 viikon treeniohjelman, joka vaihtuu puolessa välissä 🔸Ruokavalion, josta valittavana tavallinen, maidoton&gluteeniton tai vegaaninen 🔹Liikepankki, jossa kattavat videot liikkeisiin 🔸Online coaching palvelu, jossa valmentajat vastaavat kysymyksiin 🔹Vinkkejä ravintolisien käyttöön . . Valmennukseen pääset tutustumaan tarkemmin profiilin linkistä. 💙 #toneupwithjanni #TUWJ #coach #onlinecoach #sport #wellness #healthy #lifestyle #workout #gym #fitnet @fitnet.fi

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on