Kourtney Kardashian seksikkäänä bikineissä – takapuoli vilahti peilissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen siskoksista vanhin, 39-vuotias Kourtney Kardashian, on tunnettu hänen näyttävistä Instagram-kuvistaan, joissa nainen esittelee usein hänen treenattua vartaloaan. Nyt Kourtney julkaisi itsestään seksikkään kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä.

Kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan peilin kautta otetun kuvan, jossa hän poseeraa kameralle kylpyhuoneessa mustat bikinit yllään. Naisen takana oleva peili paljastaa myös Kourtneyn selän ja paljaan takapuolen bikinien alaosan ollessa tangamallinen.

Paljastavat ja seksikkäät bikinikuvat olivat keväällä yksi syy, joka aiheutti eripuraa Kourtneyn ja hänen nuoren poikaystävänsä Younes Bendjiman välille. Pariskunta erosi kesän ajaksi, mutta on jälleen palannut takaisin yhteen. Tämä ei kuitenkaan ole muuttanut naisen sosiaalisen median käyttäytymistä, johon mies näyttää vähitellen sopeutuvan.

View this post on Instagram

cat in the hat

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on