Yhdysvaltojen typerin ryöstäjä? Video paljastaa miten nolosti yritys eteni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset ovat tunnetusti geenialtaan matalan pään uimareita, ja tasaisin väliajoin tästä stereotypiasta saadaan käytännön esimerkkejä. Parhaillaan verkossa nauretaan aseelliselle ryöstäjälle, jonka teko jäi tosin harvinaisen nolosti vain yrityksen asteelle.

Poliisin julkaisemassa valvontakameran tallenteella nähdään miten 2. syyskuuta 2018 kello 17.43 lippikseen ja aurinkolaseihin sonnustautunut mies asteli sisään Coloradon Aurorassa sijaitsevaan sähkötupakkaa myyvään liikkeeseen ja suoraan tiskille.

Siinä mies kaivoi taskustaan käsiaseen, jonka hän kuitenkin lipsautti kädestään ja pudotti vahingossa lattialle tiskin toiselle puolelle. Mies hätääntyi ja lopulta pakeni vauhdilla paikalta. Ase paljastui lopulta ilmapistooliksi, ja poliisi sai siitä tekijän sormenjäljet. Ryöstäjä on edelleen vapaana.