Domino-palikoiden ammattilainen paljasti – käyttää ratoihin tunteja päivittäin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Domino-palikoiden kanssa puuhastelu on hauskaa ja pikkutarkkaa puuhaa, jossa vakaista käsistä on apua. 19-vuotias Lily Hevesh rakastaa domino-palikoita ja erilaisten hyvin monimutkaistenkin ratojen rakentamista.

Wired-kanavan julkaisemalla videolla esitellään domino-taiteilijaksi itseään kutsuva Lily Hevesh, joka on hyvin intohimoinen domino-ratojen rakentaja. Tyttö käyttää joka päivä useita tunteja siihen, että hän rakentaa hyvin monimutkaisia ja pikkutarkkoja ratoja domino-palikoista.

Videolla nähdään miten upeita luomuksia tyttö on saanut palikoista aikaan. Pitkän ketjureaktion seuraaminen dominorataa kaataessa on hyvin lumoavaa katsottavaa, mikä koukuttaakin Heveshin luomaan joka kerta vain upeamman ja yksityiskohtaisemman radan.

Uusimmat