Domino-palikoiden ammattilainen paljasti – käyttää ratoihin tunteja päivittäin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Domino-palikoiden kanssa puuhastelu on hauskaa ja pikkutarkkaa puuhaa, jossa vakaista käsistä on apua. 19-vuotias Lily Hevesh rakastaa domino-palikoita ja erilaisten hyvin monimutkaistenkin ratojen rakentamista.

Wired-kanavan julkaisemalla videolla esitellään domino-taiteilijaksi itseään kutsuva Lily Hevesh, joka on hyvin intohimoinen domino-ratojen rakentaja. Tyttö käyttää joka päivä useita tunteja siihen, että hän rakentaa hyvin monimutkaisia ja pikkutarkkoja ratoja domino-palikoista.

Videolla nähdään miten upeita luomuksia tyttö on saanut palikoista aikaan. Pitkän ketjureaktion seuraaminen dominorataa kaataessa on hyvin lumoavaa katsottavaa, mikä koukuttaakin Heveshin luomaan joka kerta vain upeamman ja yksityiskohtaisemman radan.