Italiaan avattiin seksinukkebordelli – varattiin heti täyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Espanjan Barcelonaan avattiin viime vuonna bordelli, jonka työntekijöinä oli pelkästään seksinukkeja. Myöhemmin samanlainen seksipalveluita tarjoava paikka avattiin Venäjälle Moskovaan. Nyt yritys on laajentanut ketjuaan myös Italian Torinoon.

Syyskuun alussa Italiaan avattu LumiDoll-bordelli on ollut jättimenestys. Seksinukkeja asiakkailleen tarjoava ilotalo on varattu täyteen asiakasaikoja heti avaamisen jälkeen. Kyseessä on saapasmaan ensimmäinen seksinukkebordelli

LumiDollin valikoimiin kuuluu monta seksinukkea, joiden perustaksa on sata euroa tunnilta ja 80 euroa puolelta tunnilta. Ensimmäinen eurooppalainen seksinukkebordelli suljettiin nopeasti avaamisen jälkeen Espanjan Barcelonassa, koska elävät seksityöläiset valittivat robottien vievän heidän asiakkaansa. Bordelli avattiin myöhemmin uudelleen salaisessa osoitteessa.

Bordellit on avattu toimilupamenettelyn avulla. Sopimuspohjaiseen yhteistyömalliin kuuluu, että bordellissa käytetään LumiDoll-brändiä. Nuket on valmistettu termoplastisesta elastomeerista, ja niiden kerrotaan olevan erittäin aidon tuntuisia.

Jokainen nukke puhdistetaan kaksi tuntia kestävän siistimisoperaation avulla asiakastapaamisen jälkeen, The Local uutisoi.