Kasvonaamion kivuliaisuus yllätti – tälle et voi olla nauramatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Markkinoille tuotiin jokin aika sitten kasvonaamio, jonka kivuliaisuutta itse kosmetiikkayrityskään ei yrittänyt peitellä. Naamiota kutsuttiin maailman kivuliaimmaksi naamioksi, ja useista videoista päätellen titteli onkin hyvin ansaittu.

Nyt surkuhupaisalla videolla nähdään miten nainen yrittää poistaa hyvin tiukasti ihoon tarrautunutta aktiivihiilinaamiota kasvoiltaan. Tiff and Cari -sivun jakamalla videolla nähdään miten naamion irrottamisen kivuliaisuus pääsee yllättämään jälleen kun se halutaan irrottaa kasvoilta.

Videolle ei voi olla nauramatta kun Tiff taistelee naamion repimisen kanssa. Tiff ja Cari ovat pienen vauvan äitejä, jotka jakavat vauva-arjestaan pieniä paloja heidän omalla YouTube-kanavallaan.