Vappu Pimiä sai vakavan allergiakohtauksen – kasvot paisuivat: ”Joka puolelle nousi paukamia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on tullut urallaan tutuksi radiosta ja lukuisista televisio-ohjelmista, kuten esimerkiksi nettivideoihin keskittyvästä Tuubi-ohjelmasta. Nyt Vappu on käväissyt Venäjällä, jossa hänelle kävi paikallisessa ravintolassa hieman kalpaten.

Pimiä kertoo nimittäin somessa käyneensä aamiaisella ihanassa ravintolassa, jonka chia-puuro ei kuitenkaan ollut hänen keholleen sopiva. Se nimittäin aiheutti yllättäen merkittävän allergisen reaktion.

– Hetkessä päänahkaa ja koko kehoa syyhysi ja joka puolelle nousi paukamia. Seuraavassa hetkessä hengitystiet alkoivat tukkeutua, huulet ja silmät turposivat. Onneksi ihanat ystäväni toimivat nopeasti, kun Marjo kaivoi laukustaan ventolinea, jotta hengitys saatiin kulkemaan, Vappu Pimiä kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Kun hätä oli suurin oli apukin tällä kertaa onneksi lähellä.

– Sairaanhoitaja Niina käski siltä seisomalta apteekkiin, josta saatiin antihistamiinia avuksi. Suurin opetus kuitenkin lienee, että minun ei kannata koskea botoxiin tai mihinkään täyteaineisiin, kuva kertonee miksi, Pimiä lisäsi.

View this post on Instagram

From Russia with love! Syötiin juuri aamiaista ihanassa ravintolassa. Nähtävästi todella herkullinen chia-puuro aiheutti järkyttävän allergisen reaktion. Hetkessä päänahkaa ja koko kehoa syyhysi ja joka puolelle nousi paukamia. Seuraavassa hetkessä hengitystiet alkoivat tukkeutua, huulet ja silmät turposivat. Onneksi ihanat ystäväni toimivat nopeasti, kun Marjo kaivoi laukustaan ventolinea, jotta hengitys saatiin kulkemaan. Sairaanhoitaja Niina käski siltä seisomalta apteekkiin, josta saatiin antihistamiinia avuksi. Suurin opetus kuitenkin lienee, että minun ei kannata koskea botoxiin tai mihinkään täyteaineisiin, kuva kertonee miksi. 😂😂😅😅🙏🙏 #allerginenreaktio #allergicreaction #nobotoxforme #tyttöjenreissu #fromrussiawithlove

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on