Yksivuotias esittelee uimataitojaan – todellinen vesipeto!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvauinti on nykyään monien tuoreiden vanhempien suosima harrastus, mutta joitain vanhempia pienen vauvan laskeminen uima-altaaseen voi jo pelkkänä ajatuksena hirvittää. Vauvat ovat kuitenkin luonnostaan melkoisia vesipetoja kun vauvat totutetaan veteen varhaisessa vaiheessa.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten vuoden ikäinen taapero esittelee upeita uintitaitojaan. Lapsi on oppinut vauvauinnissa uimaan yhdeksän kuukauden ikäisenä ja nykyään näyttääkin polskivan vedessä jo kuin vanha tekijä.

Lapsella näyttäisi olevan todella hauskaa vedessä. Kun pikkuiselta on loppumassa happi, hän osaa omatoimisesti kääntyä selälleen kellunta-asentoon hengittelemään. Ei mene kuitenkaan aikaakaan, kun lapsi jo kääntyy takaisin veden alle sukeltamaan.