Horoskooppi paljastaa: Näin ihminen haluaa tulla rakastetuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä uskoo horoskooppeihin ja astrologiaan. Heidän mielestään avaruuden planeettojen asennot ovat määritelleet heidän elämänsä ennakkoon, ja he hakevatkin usein neuvoa tähtikartastolta. Loput ihmisistä suhtautuvat horoskooppeihin skeptisesti.

Länsimaisessa horoskoopissa on 12 eri merkkiä, ja nyt Cosmopolitan-svusto on tehnyt leikkimielisen listauksen siitä, miten kunkin horoskooppimerkin edustaja haluaa tulla rakastetuksi parisuhteessaan.

OinasHaluat seikkailla. Haluat, että sinut viedään spontaaneille deiteille ja että sinua varten suunnitellaan yllätyksiä.

HärkäHaluat lahjoja, joilla on suuri merkitys.

KaksosetHaluat pitää kumppanisi kanssa hauskaa. Hänen tulee pysyä vauhdikkaassa menossasi mukana ja yllättää sinut omilla ideoillaan.

RapuHaluat olla rakkaasi elämässä täysin mukana. Rakastat ällöromanttisia hetkiä yhdessä.

LeijonaKaipaat pieniä huomionosoituksia säännöllisesti. Rakastat kesken päivän saamiasi rakkaudenosoituksia, pieniä lahjoja, hipaisuja ohimennen ja lähtösuukkoja.

NeitsytHaluat ihmisen, joka arvostaa pikkutarkkuuttasi ja antaa sinun arvostella myös häntä. Kumppanisi pitää myös osata auttaa sinua ilman, että erikseen pyydät.

VaakaRakastat kumppanisi kanssa ajan viettämistä ja tunnet olosi rakastetuksi kun saat olla hänen vierellään vaikka ette tekisi mitään.

SkorpioniTarvitset kärsivällisen kumppanin, joka arvostaa sitä, että lämpenet hitaasti. Rakastuessasi ja avautuessasi kumppanille täysin hänen tulee osata vastata intohimoosi myös makuuhuoneen puolella.

JousimiesHaluat kumppanin, joka tukee sinua ja auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

KaurisRakastat sitä kun sinun vuoksesi nähdään hieman vaivaa. Kumppanisi tulee osata myös hassutella.

VesimiesHaluat kumppanin, joka on myös paras ystäväsi. Parhaassa tapauksessa suhde alkaa ensin pitkästä ystävyydestä, joka muuttuu vähitellen rakkaudeksi.

KalatRakastat rakkauskirjeitä ja perinteisiä treffejä. Kumppanin tulee ymmärtää flirttailevaa luonnettasi ja vastata tunteisiisi täysillä.