Horoskooppi paljastaa: Näin ihminen haluaa tulla rakastetuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä uskoo horoskooppeihin ja astrologiaan. Heidän mielestään avaruuden planeettojen asennot ovat määritelleet heidän elämänsä ennakkoon, ja he hakevatkin usein neuvoa tähtikartastolta. Loput ihmisistä suhtautuvat horoskooppeihin skeptisesti.

Länsimaisessa horoskoopissa on 12 eri merkkiä, ja nyt Cosmopolitan-svusto on tehnyt leikkimielisen listauksen siitä, miten kunkin horoskooppimerkin edustaja haluaa tulla rakastetuksi parisuhteessaan.

Oinas



Haluat seikkailla. Haluat, että sinut viedään spontaaneille deiteille ja että sinua varten suunnitellaan yllätyksiä.

Härkä



Haluat lahjoja, joilla on suuri merkitys.

Kaksoset



Haluat pitää kumppanisi kanssa hauskaa. Hänen tulee pysyä vauhdikkaassa menossasi mukana ja yllättää sinut omilla ideoillaan.

Rapu



Haluat olla rakkaasi elämässä täysin mukana. Rakastat ällöromanttisia hetkiä yhdessä.

Leijona



Kaipaat pieniä huomionosoituksia säännöllisesti. Rakastat kesken päivän saamiasi rakkaudenosoituksia, pieniä lahjoja, hipaisuja ohimennen ja lähtösuukkoja.

Neitsyt



Haluat ihmisen, joka arvostaa pikkutarkkuuttasi ja antaa sinun arvostella myös häntä. Kumppanisi pitää myös osata auttaa sinua ilman, että erikseen pyydät.

Vaaka



Rakastat kumppanisi kanssa ajan viettämistä ja tunnet olosi rakastetuksi kun saat olla hänen vierellään vaikka ette tekisi mitään.

Skorpioni



Tarvitset kärsivällisen kumppanin, joka arvostaa sitä, että lämpenet hitaasti. Rakastuessasi ja avautuessasi kumppanille täysin hänen tulee osata vastata intohimoosi myös makuuhuoneen puolella.

Jousimies



Haluat kumppanin, joka tukee sinua ja auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Kauris



Rakastat sitä kun sinun vuoksesi nähdään hieman vaivaa. Kumppanisi tulee osata myös hassutella.

Vesimies



Haluat kumppanin, joka on myös paras ystäväsi. Parhaassa tapauksessa suhde alkaa ensin pitkästä ystävyydestä, joka muuttuu vähitellen rakkaudeksi.

Kalat



Rakastat rakkauskirjeitä ja perinteisiä treffejä. Kumppanin tulee ymmärtää flirttailevaa luonnettasi ja vastata tunteisiisi täysillä.