Lihatiskin myyjälle syyte varkaudesta – söi kinkkusiivuja yli 9 000 dollarilla

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Monilla ruoan parissa työskentelevillä on tapana hieman maistella tuotteita silloin tällöin, mutta eräälle lihatiskin myyjälle närppiminen tuli kalliiksi. Hän tosin harrastikin sitä päivittäin kahdeksan vuoden ajan.

Yhdysvaltojen Ohion The Giant Eagle -ruokakaupassa työskennellyttä lihatiskin myyjää syytetään New York Post -lehden mukaan mittavasta varkaudesta.

Hänen arvioidaan varastaneen ruokaa yhteensä 9.200 dollarin, eli noin 7.900 euron edestä.

Työntekijä oli jäänyt The Giant Eaglen johtokunnan saatua vihiä hänen rikoksestaan. Heidän mukaansa lihatiskillä työskennellyt henkilö oli syönyt 3-5 kinkkuviipaletta päivässä työskennellessään ruokakaupassa kahdeksan vuoden ajan. Toisinaan hän intoutui syömään työaikana jopa salamia.