Pikkukaupunkiin ilmestyi crackpiippuautomaatteja – viranomaiset huolissaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta löytyy toinen toistaan erikoisempia tuotteita myyviä automaatteja, mutta crackpiippuautomaatti lienee niistä hämmentävin. Myyntiautomaatit ovat herättäneet viranomaisten huomion yhdysvaltalaisessa kapungissa.

New Yorkin osavaltiossa sijaitsevaan Coramiin on ilmestynyt koottavia crack-huumeen polttamiseen tarkoitettuja piippuja myyviä automaatteja. Kynän muotoinen, koottava piippu maksaa automaateista ostettuna kaksi dollaria.

Entiset tampooniautomaatit automaatit ilmestyivät Coramiin viikonlopun aikana. CNN-uutissivuston mukaan poliisit selvittävät parhaillaan myyntiautomaattien alkuperää.

– Kynien ja piippujen myyminen ei ole kiellettyä. Ne kuitenkin määritellään huumausainevälineiksi ja niitä myydään automaateista, jotka on asennettu kaupunkiin laittomasti, kaupunginvaltuutettu Michael Loguercio kuvaili.

 

wow you learn something new everyday Suffolk County on the side of the road next to bus stops a crack pipe vending machine really

Publiée par Anthony Minichini sur Vendredi 31 août 2018

Publiée par Desiree McNamara sur Dimanche 9 septembre 2018

Publiée par Scott Malz sur Samedi 8 septembre 2018