Julia Roberts vastasi nettitrollaajan viestiin – nokkela vastaus herätti muidenkin huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-palkittu näyttelijä Julia Roberts liittyi Instagramiin vasta kesäkuun lopulla, mutta on jo nyt ehtinyt haalimaan omalle kanavalleen yli 1,6 miljoonaa seuraajaa. Aluksi nainen ei antanut seuraajilleen kommentointimahdollisuutta hänen kuviensa alle, mutta Roberts on kuitenkin myöhemmin avannut kommenttikentän käydäkseen fanien kanssa keskustelua.

Julia Roberts oli huomannut erään häntä koskevan keskustelun Instagramissa otettuaan sosiaalisen median sovelluksen paremmin haltuunsa. Eräs kommentoija oli arvostellut naisen asuvalintaa ja moittinut hänen mustaa manikyyriään.

Julia Roberts oli nokkelana naisena käynyt itse henkilökohtaisesti vastaamassa naisen kommenttiin. Commentsbycelebs-kanava julkaisi Robertsin kirjoittaman vastauksen, jossa näyttelijä halusi korjata nasevassa kommentissaan, että hänen kynsilakkansa on itseasiassa laivastonsininen väriltään eikä musta.

https://www.instagram.com/p/BnmGguvlylI/?hl=en&taken-by=commentsbycelebs