Laulajatähti imetti kuohuviinilasi kädessään: ”Kippis nartut!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessie James Decker on amerikkalainen kantritähti, joka on tunnettu myös muun muassa Redneck Island -televisiosarjasta. Nyt nainen aiheutti sosiaalisessa mediassa kiivaan keskustelun julkaisemalla kuvan, jossa hän imettää vauvaansa kuohuviinilasi kädessään.

Jessie James julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu nojatuolissa, imettää lastaan ja juo samalla kuohuviiniä. Kuvatekstiin nainen kirjoitti: ”Cheers bitches”, koska tiesi jo etukäteen, että kuva tulee aiheuttamaan kiivasta keskustelua.

Nainen oli oikeassa, ja kuva saikin todella paljon negatiivisia ja paheksuvia kommentteja etenkin muilta naisilta.

Jessie James on kolmen lapsen äiti ja sitä mieltä, että ihmiset murehtivat turhasta. 30-vuotias nainen kertoi Glamour-sivuston mukaan tietävänsä kolmen lapsen äitinä mitä hän tekee.

Hänen mielestään on hyväksyttävää toisinaan juoda juhlan kunniaksi malja samalla kun imettää. Jessie James on sanojensa mukaan oppinut stressaamaan vain oikeista asioista, ja viinihuikan ottaminen ei hänen mielestään ole sellainen.

View this post on Instagram

Cheers bitches

A post shared by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) on