Bileristeily Party XPRS loppuunmyyty ennakkoon – kilpailussa vielä kaksi paikkaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

K-Systemin ja Staran suuren suosion saaneet Party XPRS -bileristeilyt saavat jatkoa huomenna lauantaina, kun jo ennakkoon loppuunmyyty risteily irtoaa laiturista Helsingin Katajanokalta kohti Tallinnaa.

Joonas Hahmo ja K-System.

Nyt jo kahdeksatta kertaa järjestettävän Party XPRS -bileristeilyn esiintyjinä nähdään tällä kertaa tuttuun tapaan suomalaisen elektronisen musiikin kärkinimiä, kun lavalle nousevat risteilyn isäntänä toimivan K-Systemin lisäksi myös Armin van Buurenin Armada-levymerkillä musiikkiaan julkaisseet Joonas Hahmo ja Tom Fall sekä Max Millian.

K-Systemin ja Staran bileristeily on siis jo loppuunmyyty, mutta olemme varanneet vielä kaksi paikkaa lukijakilpailun voittajille. Osallistu parhaillaan Facebookissa käynnissä olevaan kilpailuun, niin voit vielä päästä ystäväsi kanssa mukaan pitämään hauskaa Itämeren laineilla.