Muistatko vielä Avril Lavignen? Tältä poikien päiväuni näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Avril Lavigne on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nainen on työstänyt uutta albumia julkaistavaksi. Taannoin neitokainen yhdistettiin romanttisessa mielessä teksasilaiseen miljardööri Phillip Sarofimiin, jonka kanssa hänen kerrottiin seurustelevan.

Eilen Avril kuvattiin pitkästä aikaa osallistumassa julkkisjuhliin. Hänet ikuistettiin Los Angelesissa, jossa Avril oli vierailemassa Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

Kanadalaissyntyinen rokkaritypy Avril Lavigne on viime aikoina tehnyt uutta musiikkia. Samalla nainen on aloittanut mijardööri Fayez Sarofimin pojan, Phillip Sarofimin tapailemisen. Kaksikko tapasi yhteisten ystävien kautta illalliskutsuilla. He ovat myös kyläilleet aktiivisesti toistensa luona Los Angelesissa. Pari on kuitenkin pitänyt matalaa profiilia suhteessaan.

Splash
Splash
Splash