Chrissy Teigen ei halua enää laihtua uimapukumallin mittoihin

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend saivat heidän perheeseensä pienen Miles-pojan noin kuukausi sitten. Miles-vauva teki pariskunnan kaksivuotiaasta Luna-tyttärestä onnellisen isosiskon.

Nyt Chrissy Teigen on mallin töiden sijaan keskittynyt ruokakirjojen kirjoittamiseen ja perheenäitinä olemiseen.

Moni Hollywoodkaunotar kokee paineita raskauden ja synnytyksen jälkeen siitä miten nopeasti vartalo pystyy palautumaan entisiin mittoihinsa. Chrissy Teigen ei kuitenkaan enää aio ottaa asiasta minkäänlaista stressiä. Häntä ei kiinnosta enää lainkaan se, vaikka hän ei pukisi ylleen enää koskaan yhtäkään uimapukua.

Chrissy Teigen kertoi Women’s Health -sivuston haastattelussa, että hänellä oli aina aiemmin mielessä oma tietty painolukema, joka hänen tulisi saavuttaa ja pystyä pitämään.

Lasten saamisen jälkeen Teigen on kuitenkin huomannut, että se paino ei ole enää hänen onnellinen painonsa vaan paino, jonka hän säilytti ollessaan uimapukumalli.

Naisen mukaan hän haluaa olla mielummin terve ja onnellinen omassa painossaan kuin saavuttaa hänelle mahdollisimman alhaisen uimapukumallin painon. Raskauksien myötä muuttunut vartalo sai aluksi naisen turhautumaan, mutta nykyään Teigen on oppinut arvostamaan ja kunnioittamaan hänen synnytystensä jälkeistä vartalomalliaan ja pitämään sitä hänen uutena normaalinaan.