Vompatti löytyi pyykinpesukoneesta – nautti olostaan täysin siemauksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australian luonto poikkeaa tunnetusti monin tavoin eurooppalaisesta luonnosta, sillä maan kasvit ja eläimet ovat aivan omaa luokkaansa. Kengurujen ja koalojen lisäksi eräs maan erikoisuuksista on vompatti, joka on pääasiassa öisin liikkuva pussieläin.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään Sleepy Burrows Wombat Sanctuary -eläinsuojassa asuva vompatti. Hazel-niminen vompatti oli onnistunut kömpimään edestä täytettävän pyykinpesukoneen rumpuun vaatteiden sekaan ja tehnyt olonsa mukavaksi.

Hazelin hoitaja on ollut huvittunut häntä odottaneesta näystä kun hän on ollut menossa laittamaan konetta päälle. Kun hoitaja yrittää käskyttää Hazelia pois koneesta, se pyörähtää vaatteiden alle ja näyttää säikähtävän rummun liikettä itsekin, minkä jälkeen se antaa periksi ja päättää tulla pesukoneesta ulos.