Apulannan Hartwall Areenan konsertti loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apulanta-yhtyeen 16. helmikuuta 2019 järjestettävä Hartwall Arenan konsertti Toiset jumalat on loppuunmyyty. Areenakonsertti on yhtyeen suuren megaluokan jäähallikeikka ja ensimmäinen Hartwall Areenalla.

– Kyllähän tämmöinen mieltä lämmittää! Ollaan koitettu rakentaa näihin isompiin spektaakkeleihin väkevää draaman kaarta ja onhan tässä nyt kieltämättä semmoista loppuhuipennuksen tuntua. Suosittelen paikalle saapuvia varaamaan mukaansa vähintään kypärän ja sadetakin, Toni Wirtanen kommentoi.

Yhtyeen kaksi edellistä jäähallikeikkaa järjestettiin Barona areenalla vuonna 2015 ja Helsingin Jäähallilla vuonna 2017. Nekin olivat loppuunmyytyjä. Yhtyeen klubikiertue käynnistyy lokakuun alussa. Keikoista valtaosa on jo nyt loppuunmyytyjä.

5.10. Lahti, Finlandiaklubi

6.10. Lahti, Finlandiaklubi

12.10. Hämeenlinna, Aulanko Areena

13.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

19.10, Helsinki, Tavastiaklubi

20.10. Helsinki, Tavastiaklubi

27.10. Hankasalmi, Revontuli