Näin huolehdit värjätyistä hiuksista – yksi neuvo ylitse muiden

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pesee hiuksensa säännöllisesti aina ensin shamppoolla, minkä jälkeen hiuksiin levitetään hoitoaine. Nyt julkkisten hiuksia hoitava kampaaja Anthony Nader on kuitenkin paljastanut, että hoitoaine tulisi vaihtaa kokonaan hieman tehokkaampaan tuotteeseen.

Anthony Nader kertoi Daily Mail -sivustolle, että hänen mielestään värjättyjen hiusten peseminen hoitoaineella on ajan hukkaa. Hänen mielestään jokaisen tulisi käyttää hiuksiinsa mielummin hiusnaamiota, koska se imeytyy hiuksiin paremmin, ravitsee niitä ja saa aikaan terveemmän lopputuloksen kuin tavanomainen hoitoaine.

Naderin mukaan hiusten värjäämisen jälkeen olisi hyvä kiinnittää huomiota myös siihen miten hiuksiaan muotoilee. Mies neuvoo käyttämään kihartimia ja suoristusrautoja niin lempeällä lämmöllä kuin mahdollista, että hiukset eivät tuhoudu liian kuumasta lämpökäsittelystä.