Nicki Minaj’n povi oli liian suuri – paita ei mahtunut kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on ollut viime päivinä otsikoissa niin musiikillisista kuin ulkomusiikillisistakin syistä. Taannoin hänet esimerkiksi kuvattiin ottamassa rajusti yhteen Cardi B:n kanssa, mutta nyt poptähti on jo palannut hieman rauhallisempiin tunnelmiin.

Nicki Minaj, Paris Hilton ja Nicky Hilton Rothschild kuvattiin eilen saapumassa New Yorkin muotiviikkoihin kuuluvaan Monsen muotinäytökseen SIR Stagelle. Nickin asuvalinta oli näyttävä, sillä hänen povensa oli tarkoituksella liian suuri pienikokoiseen paitaan.

Nicki Minaj julkaisi taannoin Queen-nimisen albumin. The Notorious B.I.G.:n Just Playing -kappaletta samplaavalla Barbie Dreams -singlellä tähti nälvii leikkimieliseen sävyyn lukuisia miesräppäreitä, kuten Eminemiä, Drakea, 50 Centiä ja 6ix9ineä.

Splash
Splash
Splash