Näin Victoria Beckham irrottelee – tanssi villisti Spice Girlsin tahtiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham tunnetaan muodin edelläkävijänä ja hänen oman Victoria Beckham -vaatelinjansa suunnittelijana. Kovemman luokan bisnesnaisena toimiva Beckham tuli kuitenkin alun perin tunnetuksi Spice Girls -tyttöbändistä.

Moni muistaa naisen Spice Girls -yhtyeen Posh Spicena, joka pukeutui aina tyylikkäästi mustiin pikkumekkoihin ja korkokenkiin. Nyt 44-vuotias Victoria Beckham päätti esiintyä ihmisille juhlissa ja tanssia Spice Girlsien Spice Up Your Life -kappaleen tahtiin.

Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän tanssii oman kappaleensa tahtiin. Victoria Beckham näyttää todella irrottelevan juhliessaan samalla oman vaatealan yrityksensä kymmenenvuotista taivalta.