Syksyn meikkitrendi ylättää – kasarin vihreä luomivärivillitys tekee paluun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monille tulee vihreästä luomiväristä mieleen sukunsa vanhempi nainen, joka on maalannut luomensa hohtavan vihreän sävyllä ja korostanut näkyä sinertävällä ripsivärillä. Sininen maskara ei ole ainakaan vielä tullut muotiin, mutta vihreä luomiväri sen sijaan on.

Vihreä luomiväri ja pinkki poskipuna ovat tehneet paluun syksyn trendikkäimpien meikkityylien joukkoon. Vihreää luomiväriä levitetään nyt tasaisesti koko luomen alueelle. Sitä on sopivaa sipaista myös silmän alle.

Mikäli haluaa vihreään sävyyn hohtoa, kannattaa lopputulos viimeistellä erillisellä kiillettä sisältävällä jauheella. Mustat rajaukset, runsas ripsiväri ja pinkki poskipuna ovat tyylin kantajina. Huulissa käytetään nudea.

View this post on Instagram

Green and gold inspired by the light in the trees this evening 🏞 . Eye: multiple green shades from a few palettes + @rimmellondonuk Metallic Brown eyeliner + @maybelline Great Lash Mascara in Brown Black + @milanicosmetics Sunglow Highlighter . Cheek: @milanicosmetics Blossomtime Rose Blush & Sunglow Highlighter (love this combo) . Brow: @ardellbeauty Stroke a Brow + @maybelline Great Lash mascara in brown black (yep, mascara 😜) . Lip: @nyxcosmetics Liner in Natural + @narsissist Powermatte in Walk This Way + the Sunglow Highlighter in the center . Face: @iliabeauty True Serum Foundation + @narsissist Radiant Concealer . #makeup #makeuplook #greeneyeshadowlook #greeneyeshadow #green #beauty #beautyblogger #beautyjunkie #motd #borntorunpalette #greeneyes #greeneyemakeup #greeneyemakeuplook #aspiringmua #discoverunder1k #discoverunder5k #makeuplover #beautyaddict #makeupaddict #eyemakeup #eyemakeuplook

A post shared by s a r a h k a r g e s (@sarahkarges) on