Hailey Baldwinin kosteusvoide maksaa 1 400 dollaria – sisältää omaa verta

Lux Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian paljasti juuri käyvänsä kauneushoidossa, jossa hänen omaa vertaan levitetään emulsion joukossa takaisin kasvojen iholle mikroneulauksen avulla. Nyt Hailey Baldwin on myös kertonut käyttävänsä omaa vertaan kauneudenhoidossa.

Hailey Baldwin on kertonut luottavansa kauneudenhoidossa Barbara Sturmin tuotteisiin. 21-vuotiaan naisen käyttämä Barbara Sturmin kosteusvoide maksaa hulppeat 1.400 dollaria ja sitä saadakseen tähden tulee ensin luovuttaa omaa vertaan.

Kosteusvoiteen saamiseksi mallikaunotar käy ensin itse Sturmin vastaanotolla, jossa häneltä otetaan verta. Veri sekoitetaan kosteusvoiteeseen, joka toimitetaan asiakkaalle kauniissa valkoisessa purnukassa.

Marie Claire -sivuston mukaan voiteen sisältämän oman veren uskotaan vähentävän tulehduksia ja auttavan ihoa uusiutumaan, mutta näitä väitteitä puoltavia tutkimustuloksia ei kuitenkaan ole vielä olemassa.