Isän ja pojan leikki ihastuttaa – pojasta kuoriutui oikea Hämähäkkimies

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset idolisoivat usein sankarihahmoja, jotka seikkailevat heidän kuulemissaan saduissa ja näkemissään lastenelokuvissa. Monen lapsen unelmana on taistella kuin Lepakkomies, kiivetä seiniä pitkin ja liitää kuin Hämähäkkimies tai olla hurmaava kuin satujen kauneimmat prinsessat.

Nyt hellyttävällä videolla nähdään miten erään pikkupojan unelmat kävivät toteen. YouTube-videolla nähdään miten poika on saanut pukeutua upeaan Hämähäkkimiehen asuun, jossa on sekä kokovartalopuku että kasvot peittävä huppu.

Pojan ja isän leikki näyttää todella vauhdikkaalta ja hauskalta, ja näyttää viihdyttävän myös sitä sivusta seuraavia ihmisiä. Isä auttaa poikaansa liitelemään huoneiden poikki ja kiipeämään ketterästi seiniä pitkin pidellessään poikaa käsillään hänen päänsä yläpuolella.