Sampo Kaulanen riemastui – löysi keinon nukuttaa lapsi minuuteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on siviilissä huolehtiva perheenisä, joka pyörittää kaupan lisäksi myös lapsiperheen arkea. Jokainen vanhempi tietää, että lasten nukuttaminen voi olla joskus todella haastava tehtävä, mutta Kaulanen on nyt löytänyt siihen uuden keinon.

Suomalainen startup-yritys Vieno tarjoaa verkossa rentoutuksia monipuolisesti lukuisiin eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Mukana on myös lapsille sadun muotoon tehtyjä Sirkkaset-rentoutuksia, joita Kaulanen ylistää nyt sosiaalisessa mediassa.

– Jes!!! Lapsi nukahti 5min! Ne tietää kellä lapsia on mikä fiilis tästä tulee!!!!

Tämä Sirkkaset rentoutusnauha on kultaa! Suosittelen, Sampo Kaulanen kirjoittaa.

Lasten nukahtaminen voi pelastaa lukemattomia vanhempien iltoja joko kahdenkeskiselle oleskelulle tai esimerkiksi kotitöille. Vienon rentoutuksiin voi tutustua verkossa veloituksetta osoitteessa www.vieno.fi. Mukana on myös lasten Sirkkaset-rentoutukset.