Tuttu varuste muuttaa lentomatkan mukavaksi – tämä kuuluu jokaisen käsimatkatavaroihin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jokaisessa suvussa tai ystäväpiirissä on henkilö, joka osa kutoa villasukkia. Lämpimät sukat kannattaa pakata käsilaukkuun seuraavalle lentomatkalle, sillä niiden avulla matkustamisesta voi tehdä pienellä vaivalla huomattavasti mukavampaa.

Lentokoneen ilmastointi on karu. Silti harva haluaa matkustaa pitkiä lentomatkoja kengät jalassa. Osa ihmisistä käyttää ohkaisia lentotukisukkia, mutta niiden päälle voi vetäistä lämpimät villasukat tuomaan lisänautintoa. Kun jalat pysyvät lämpimänä, pysyy koko keho lämpimänä.

Tavalliset ja laadukkaasta langasta valmistetut villasukat käyvät mainiosti. Jos haluaa luksusluokan villasukat, kannattaa panostaa kashmir-langasta valmistettuu sukkapariin. Laadukkaat villasukat ovat pitkäikäisiä.

View this post on Instagram

Not taking these off all day! #snowday #cashmeresocks

A post shared by Belinda Robertson (@belindarobertsoncashmere) on