Hurrikaani-moshaajan paluu – muistatko vielä tämän viraalisankarin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hurrikaanin iskiessä ihmiset yleensä yrittävät joko paeta myrskyä tai piiloutua mahdollisimman turvalliseen paikkaan. Eräs mies on valinnut kuitenkin jo toistamiseen myrskyn kohtaamisen Slayer-yhtyeen musiikin soidessa taustalla.

Floridalainen Lane Pittman tuli pari vuotta sitten tunnetuksi hauskasta videosta, jossa hän seisoo hurrikaanin raivotessa kovassa vastatuulessa keskellä tietä ja pitelee Yhdysvaltojen lippua käsissään. Video lähti nopeasti leviämään viraalihitiksi, mikä onkin saanut Pittmanin nyt palaamaan.

Uudella videolla Lane Pittman seisoo jälleen keskellä tietä lippu käsissään ja moshaa. Videon taustalla soi taas sama Slayer-yhtyeen Raining Blood -niminen kappale, jota kuunnellessaan mies eläytyy ja kohtaa kovan tuulen melkoisella asenteella.