Maailman suurimman show’n tähdet valittu – Maroon 5 esiintyy Super Bowlissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu Super Bowl on Yhdysvalloissa miljoonien silmäparien seuraama tapahtuma. Urheilun lisäksi Super Bowlissa nähdään vuosittain suosittujen artistien tähdittämä väliaikashow.

Vuoden 2019 Super Bowlin väliaikaesiintyjäksi on nyt paljastettu. Variety-lehden mukaan Mercedes-Benz -stadionin lavalla nähdään 3. helmikuuta popyhtye Maroon 5.

Maroon 5 -yhtyettä nähdään lavalla tuskin yksin, sillä väliaikaesiintymisissä nähdään usein myös nimekkäitä vieraita. Maroon 5 on tehnyt yhteistyötä muun muassa Cardi B:n, Kendrick Lamarin, Asap Rockyn ja Christina Aguileran kanssa.

Viime vuosina Super Bowlin väliajalla ovat esiintyneet esimerkiksi Justin Timberlake, Lady Gaga, Beyonce ja Katy Perry. Maroon 5 -yhtyeen muodostavat Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Mickey Madden, Sam Farrar, PJ Morton ja Matt Flynn.