Huh, mitä heruttelua! Courtney Stodden taas vauhdissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajan uraa luova glamourmalli Courtney Stodden on julkaissut viime viikkoina runsaasti paljastavia kuvia Instagramiin. Nainen on aiemmin tänä vuonna hehkuttanut löytäneensä sisäisen rauhan ja tasapainon. Nyt hän on keskittynyt ulkoisten avujen esittelemiseen.

23-vuotias Courney Stodden viihtyi hetken aikaa punahiuksisena nauhoittaessaan vastailmestynyttä Off the Record -albumia Ember-taiteilijanimellään. Naisen Instagram-profiili on ainakin miespuolisten fanien mieleen, sillä hän ei säästele kurviensa esittelemistä.

Aiemmin tänä vuonna 34 vuotta vanhemmasta näyttelijästä eronnut Stodden on paljastavissa otoksissa kuvasta toiseen.

Koko maailma kohisi vuonna 2011 kun 16-vuotias Courtney Stodden meni naimisiin huomattavasti iäkkäämmän näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Avioliitto on jättänyt jälkensä naiseen ja hän on kertonut julkisesti kärsivänsä huonosta itsetunnosta ja mielenterveysongelmista.

View this post on Instagram

☺️ #mirrorselfie

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

Vintage soul 📷 #traviswilbur

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

#kissesbitches

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

Going live tonight bebesssss #live

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on