Kim Kardashian ja Kanye West suunnittelevat perheenlisäystä – vielä yksi alkio jäljellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianilla ja Kanye Westilla on kolme lasta. Perheen kuopus Chicago saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla, koska lapsen kantaminen olisi ollut liian suuri riski itse Kim Kardashianin terveydelle. Nyt pariskunta suunnittelee jälleen perheenlisäystä.

Daily Mail -sivuston mukaan 37-vuotias Kim Kardashian ja 41-vuotias Kanye West suunnittelevat neljännen lapsen yrittämistä. Pariskunnalla on vielä yksi alkio käyttämättä, ja se on sukupuoleltaan poika.

Tuoreimpien tietojen mukaan pariskunta on aikeissa jälleen käyttää sijaissynnyttäjää. Pariskunta oli todella tyytyväinen siihen millaisen kokemuksen he saivat edellisen sijaissynnyttäjänsä kanssa, minkä vuoksi he ovatkin luottavaisin mielin suunnittelemassa poikansa alulle saattamista.