Sikarikkaiden ökylelu – setelipyssy ampuu rahaa ilmaan

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Make It Rain on fraasi, joka tarkoittaa seteleiden heittämistä ilmaan esimerkiksi strippiklubeilla. Nyt lahjatavaraliike Firebox on ottanut myyntiin rahapyssyn, jolla seteleitä voi ampua ilmaan entistäkin näyttävämmin.

Jos ei tiedä, mihin kaikki miljoonansa tunkisi, kannattaa avuksi ottaa Make It Rain Money Gun. Kyseessä on alle 20 euroa maksava investointi elostelua varten. Rahapyssyllä voi ampua seteleitä taivaalle köyhempien napattavaksi esimerkiksi limusiinin kattoluukusta tai luksusravintolan VIP-aitiosta.

Ainakin gangsta-henkiset ihmiset innostuvat laitteesta, mikäli leveilyllä ei ole rajaa. Kerroimme taannoin rikkaille aikuisille tarkoitetusta vesipyssystä, joka ladataan samppanjalla. Samaan settiin sopivat myös kultaiset sätkäpaperit. Setelipyssyyn voi tutustua tarkemmin Firebox-verkkokaupassa.

Firebox