Ökyilyn huippu: Sätkäpaperi 24 karaatin kultaa!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun tavalliset ihmiset ajavat esimerkiksi valkoisilla autoilla, on rikkaan julkkiksen alla kullan värinen menopeli. Kun tavallinen ihminen soittaa valkoisella älypuhelimellaan, on varakkaan bisnesmiehen puhelimella kullatut kuoret. Entäpä sitten, kun poltetaan itse käärittyä savuketta?

Kuva: Shine Papers
Kuva: Shine Papers

Sätkäpaperimarkkinoille on nyt tullu suorastaan röyhkeä versio tavallisen valkoisen sätkäpaperin rinnalle. Shine-merkkinen savukepaperi sisältää nimittäin 24 karaatin kultaa ja loistaa kuin koru. Niin, luitte aivan oikein – 24 karaatin kultaa. Yksi paketti kultaista sätköpaperia sisältää 12 paperia, ja paketilla on hintaa 41,5 euroa.

Kultaiset savukepaperit ovat yhtiön nettisivujen mukaan saanut ideansa Las Vegasissa aamuneljältä. Keksijät olivat olleet palaamassa takaisin hotellihuoneeseensa ja he olivat aiemmin illalla nauttineet kullattuun paperiin käärittyjä Black Tie -sikareita. Siitä se ajatus sitten lähti.