Kylie Jenner otti ystävänsä mukaan meikkibisnekseen – seksikkäät yhteiskuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen kuopus Kylie Jenner on kasvattanut hänen kosmetiikka-alan yrityksestään Kylie Cosmeticsista jo todella suuren yrityksen, jonka meikkituotteet revitään aina lanseerauspäivänä käsistä. Kylie on julkaisemassa 21. syyskuuta jälleen uuden kokoelman, joka tulee myyntiin aluksi yrityksen omaan verkkokauppaan.

Kylie Jenner on tehnyt yhteistyötä jo jokaisen siskonsa kanssa Kendallia lukuunottamatta. Jenner on tehnyt meikkikokoelmat Kimin, Khloen ja Kourtneyn kanssa, ja nyt hän päätti ottaa myös parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin mukaan hänen menestyvään bisnekseensä.

Jordyn Woods työskentelee mallina ja on monille tunnettu myös Kylie Jennerin omalta YouTube-kanavalta, jossa nainen vierailee säännöllisesti. Nyt kaksikko on suunnitellut yhteistyössä KylieXJordyn -nimeä kantavan meikkimalliston, johon kuuluu luomiväripaletti, huulikiiltoja ja korostuspuutereita.

View this post on Instagram

#KyliexJordyn launching this Friday ✨ @kyliecosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on