Khloe Kardashian muuttaa takaisin Clevelandiin – haluaa pitää perheensä kasassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on muuttamassa takaisin Clevelandiin Ohioon, jossa hän on asunut ennen esikoistyttärensä Truen syntymää lapsen isän Tristan Thompsonin kanssa. Kardashian muutti lapsensa kanssa kesäksi Los Angelesiin kuultuaan, että Tristan oli pettänyt häntä juuri ennen lapsen syntymää.

Khloe Kardashianin ja koripallotähti Tristan Thompsonin suhde on ollut melko myrskyisä ja intohimoinen alusta lähtien. Pariskunta sitoutui suhteeseen hyvin nopeasti tapaamisen jälkeen eikä mennyt aikaakaan kun Khloe olikin jo raskaana.

Ilmeisesti Tristan ei ollut tähän vielä valmis, koska hän on raskauden aikana pettänyt avovaimoaan useaan otteeseen, mikä kävi myöhemmin ilmi.

Pariskunta erosi hetkeksi, mutta päätti kuitenkin jättää menneet taakseen ja yrittää vielä kerran yhteisen perheen ja pienen True-tyttären vuoksi.

Nyt 34-vuotias Khloe on Daily Mail -sivuston mukaan muuttamassa takaisin Clevelandiin Tristanin luokse. Lähipiirin mukaan pariskunnalla on tällä hetkellä kaikki erinomaisen hyvin.