Turhakkeet listattiin – nämä löytyvät tuhansista kodeista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mainoskanavien sisältö muuttuu varhain aamulla ja yömyöhään ostostelevisioksi, jolloin kanavalta tulee pelkästään mainoksia, jotka ohjaavat katsojan suoraan ostamaan tuotteen esimerkiksi puhelimitse. Tuotteet voivat toisinaan olla sellaisia, että ne helpottavat arkea, mutta usein mainoksista löytyy myös melkoisia turhakkeita.

Mainosten henkilöt esittelevät tuotteita yleensä ongelmien kautta sen vuoksi, että ihmisille syntyisi tarve ostaa tuote mahdollisimman nopeasti. Nyt WatchMojo.com-kanava esittee YouTube-videollaan ostostelevisiosta tuttuja tuotteita, jotka ovat yltäneet heidän kymmenen huonoimman ja turhimman tuotteen listaukseensa.

Videolla nähdään muun muassa isokokoinen tyyny, joka pitelee tablettia paikoillaan. Yksi erikoisimmista tuotteista oli leveä kaistale ihoteippiä, jonka avulla allit pystytään nostamaan piiloon venyttämällä ihoa teipin avulla käden takaa ylös päin.