Justin Bieber ja Hailey Baldwin laativat avioehtoa – miljoonien omaisuus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, että poptähti Justin Bieberin ja hänen kihlattunsa Hailey Baldwinin häistä on tulossa pienet ja intiimit. Kanadassa järjestettävää vihkimistilaisuutta on alettu jo kovasti suunnittelemaan, ja näillä näkymin sinne kutsutaan vain lähipiiri.

Nyt nuori pariskunta on päättänyt allekirjoittaa avioehtosopimuksen. Cosmopolitan-sivuston mukaan sekä Justin Bieber että Hailey Baldwin ovat kumpikin konsultoineet asianajajiaan ja tavanneet heitä kumpaakin osapuolta miellyttävän avioehtosopimuksen laatimiseksi.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat tunteneet toisensa jo lapsista saakka, ja ilmeisesti pariskunta haluaa varautua siihen, että mahdollinen avioero tulisi sujumaan ongelmitta. Tällä hetkellä he kuitenkin ovat vielä hyvin rakastuneita toisiinsa ja suunnittelevat edelleen tulevia häitään.