Maailman komeimman rikollisen ex-vaimo malliksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks jätti kuuluisuuden myötä vaimonsa Melissa Meeksin. Mies löysi uuden rakkauden rikkaan perijätär Chloe Greenin kanssa. Nyt huippumallina työskentelevän Jeremy Meeksin ex-vaimo Melissa Meeks yrittää samaa temppua.

TMZ kertoo, että kahdeksan vuotta Jeremy Meeksin kanssa naimisissa ollut Melissa Meeks on aloittanut uransa mallina. Nainen aikoo astella catwalkilla jo tämän kuun lopulla Los Angelesissa. Nainen aikoo astella yleisön eteen leopardiprintillä varustetussa kokovartaloasussa.

Mellissa Meeksin kerrotaan muokanneen kehoaan kauneusleikkausten avulla. Nainen onkin nykyisin sangen muodokas. Hän sai tietää ex-mies Jeremy Meeksin salasuhteesta rikkaaseen perijätäreen Instagramin kautta. Hänellä on kaksi lasta.

View this post on Instagram

Perfectly Imperfect 🖤 #vegas #houston✈️

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on