Mies epäilee kaupan huijaavan: ”Laskuttavat muovipakkauksesta lihan kilohinnan”

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Youtube-käyttäjä Justin Arbogast on testannut Walmart-supermarketista ostamiensa kanan rintafileiden todellisen painon omalla keittiövaa’allaan. Hän kertoo huomanneensa, että lihatiskin valmiiksi pakatut tuotteet ovat todellisuudessa kevyempiä kuin mitä hintalapussa ilmoitetaan.

Justin Arbogast kertoo, että on ostanut noin kahden kilon painoisen kananlihasatsin, joka on maksanut yhteensä 8,82 dollaria. Kun hän punnitsee pakkauksen lihat uudelleen omalla keittiövaa’alla, painavat ne ainoastaan 1,63 kiloa. Hän epäilee, että Walmart on laskuttanut myös tuotteen pakkauksesta ja punninnut lihat muoveineen päivineen.

Eräs videon kommentoijista kuitenkin muistuttaa, että lihat voivat menettää kosteuttaan pakattuina. Pakkauksen pohjalla on usein nesteitä imevä alusta, jolloin varsinaisen lihan paino pienenee. Vaikka video on julkaistu muutama vuosi sitten, muistuttaa se ihmisiä olemaan tarkkoja kuluttajia.