Diili-ohjelman Miisa Nuorgam yläosattomana somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina televisiossa alkanut Diili-ohjelma esitteli uudella tuotantokaudella jälleen joukon aktiivisia tekijöitä, jotka unelmoivat pestistä Hjallis Harkimon yrityksessä. Tällä kertaa haussa on markkinointijohtaja esports-tapahtumia järjestävään yritykseen.

Kilpailijoiden joukossa on myös 26-vuotias tamperelainen Miisa Nuorgam, joka omaa saamelaiset sukujuuret.

Sosiaalisen median ja tapahtumatuotannon parissa siviilissä työskentelevä Nuorgam on jo ammattinsa puolesta aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän poseeraa rohkeasti muun muassa yläosattomissa. Kuva on ikuistettu pari vuotta sitten Tampereella.

Miisan vahvuuksia ovat hänen itsensä mukaan organisointikyky, visuaalisuus, myyntitaito, asenne ja suorasanaisuus. Esports on ollut hänen intohimonsa jo vuosia, ja Nuorgam toimii aktiivisesti Suomen Elektronisen Urheilun Liiton hallituksessa.