Claudia Romanin pikkumusta paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Viime keväänä hän poseerasi suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt Claudia on kuvattu, kun hän oli saapumassa Miamin South Beachilla sijaitsevaan Lowes-hotelliin. Romani oli pukeutunut erittäin niukkaan pikkumustaan, josta näkyi kaiken lisäksi läpi. Kaikeksi onneksi julkkiskaunottarella oli stringit jalassaan.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash